Dansàneu

dg. 23 agost 202020:30
a
dg. 30 agost 202019:30
  • Cultura tradicional
  • Fires i festivals
  • Música

Amb cura i amb molta prudència, l’equip del Dansàneu adapta en aquests moments l’edició d’enguany a les mesures sanitàries i de protecció que garanteixin la seguretat de les persones i treballa per poder presentar la programació d’aquest 2020 abans de Sant Joan, amb el convenciment que el 29è Dansàneu oferirà un seguit de propostes úniques i singularitzades amb l’objectiu de donar suport als artistes i als creadors del país, així com de posar en valor el patrimoni natural i artístic d’Àneu.

Els responsables del festival afirmen que “Més enllà dels molts interrogants que planteja la situació actual, intentarem preservar l’esperit del Dansàneu que es tradueix en una acció de pluja fina, com ens agrada dir-ne, de treball sostingut i de proximitat amb el públic i amb els artistes”. Dansa, música i patrimoni vertebren, per tant, una nova edició del festival de Cultures del Pirineu que ultima els canvis de programa derivats d’aquest ajornament.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

973626316

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-08-23 20:30:00 2020-08-30 19:30:00 Europe/Madrid Dansàneu Amb cura i amb molta prudència, l’equip del Dansàneu adapta en aquests moments l’edició d’enguany a les mesures sanitàries i de protecció que garanteixin la seguretat de les persones i treballa per poder presentar la programació d’aquest 2020 abans de Sant Joan, amb el convenciment que el 29è Dansàneu oferirà un seguit de propostes úniques i singularitzades amb l’objectiu de donar suport als artistes i als creadors del país, així com de posar en valor el patrimoni natural i artístic d’Àneu. Els responsables del festival afirmen que “Més enllà dels molts interrogants que planteja la situació actual, intentarem preservar l’esperit del Dansàneu que es tradueix en una acció de pluja fina, com ens agrada dir-ne, de treball sostingut i de proximitat amb el públic i amb els artistes”. Dansa, música i patrimoni vertebren, per tant, una nova edició del festival de Cultures del Pirineu que ultima els canvis de programa derivats d’aquest ajornament. Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Noemí Ruich Cera