57a CURSA BASSIERO

ds. 13 març 202116:00
a
dg. 14 març 202113:00
  • Esports

Un any més arriba, el pròxim 14 de març, la Cursa Bassiero, la travessa amb esquís que organitza la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de Barcelona. Una edició molt especial per a nosaltres i que volem que així sigui per a tothom que la fa possible. Amb 56 edicions a les espatlles, enguany la cursa torna, després d'haver-nos vist obligats a suspendre l'edició passada per la pandèmia, a un ambient immillorable com és el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i sempre pendents de l'imponent cim del Bassiero, que presideix un esdeveniment que aplega cada any desenes de corredors.

Aquest any la Bassiero torna al campionat de Catalunya per apropar la cursa a tots aquells corredors i corredores que vulguin conèixer i gaudir l'esquí de muntanya en una cursa de recorregut alpí i polivalent, així com organitzada per una entitat centenària compromesa amb la muntanya i les valls que cada any acullen la Bassiero.

No ho dubtis, gaudeix l'experiència Bassiero!

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Alt Àneu

Web extern per a més informació: 

Adreça:
Afegeix al teu calendari 2021-03-13 16:00:00 2021-03-14 13:00:00 Europe/Madrid 57a CURSA BASSIERO Un any més arriba, el pròxim 14 de març, la Cursa Bassiero, la travessa amb esquís que organitza la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de Barcelona. Una edició molt especial per a nosaltres i que volem que així sigui per a tothom que la fa possible. Amb 56 edicions a les espatlles, enguany la cursa torna, després d'haver-nos vist obligats a suspendre l'edició passada per la pandèmia, a un ambient immillorable com és el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i sempre pendents de l'imponent cim del Bassiero, que presideix un esdeveniment que aplega cada any desenes de corredors. Aquest any la Bassiero torna al campionat de Catalunya per apropar la cursa a tots aquells corredors i corredores que vulguin conèixer i gaudir l'esquí de muntanya en una cursa de recorregut alpí i polivalent, així com organitzada per una entitat centenària compromesa amb la muntanya i les valls que cada any acullen la Bassiero. No ho dubtis, gaudeix l'experiència Bassiero! Alt Àneu

Organitzadors

imatge de Noemí Ruich Cera