Les primeres 4 trobades de professionals de la comunicació de l'Alt Pirineu

A data d'avui ja s'han fet 4 trobades.

Els antecedents

El passat dilluns 16 de desembre de 2013 es va celebrar a Sort una primera edició de la trobada de professionals de la comunicació i la imatge de l'Alt Pirineu que portava per títol "Trobem-nos" a la qual van assistir finalment 22 professionals de diverses comarques.

La jornada pretenia donar continuïtat a les primeres trobades que havien engegat un primer grup de professionals del sector amb l'objectiu d'afavorir la col·laboració mutua dels professionals del sector posant en comú necessitats i recursos.

Els objectius de les trobades

  1. Promoure la trobada de professionals del sector i donar peu a conèrixer alguns dels seus projectes
  2. Posar en comú necessitats professionals i identificar oportunitats del sector a l'Alt Pirineu
  3. Posar en comú idees per mirar de respondre a algunes d'aquestes necessitats i oportunitats des de la consolidació d'aquest grup obert de professionals i les dinàmiques que ara s'encenten

La decisió de donar suport a aquesta iniciativa del sector de la comunicació es justifica per què es tracta d'un sector estratègic per a la resta de sectors i també per al territori perquè hi aporta valor afegit i perquè pot ajudar-lo a projectar-se encara més lluny, inclosos els seus productes i serveis.

Els resultats de les anteriors trobades es poden consultar en el grup privat de google+ que s'ha creat com espai de comunicació interna: http://trobemnos.pallarssobira.cat (Espai restringit als participants. Cal sol·licitar-hi accés).

Com funcionen les trobades

El format de les trobades consisteix en un programa que s'elabora a partir de les propostes que cada professional fa a la resta de presentacions de projectes (per a rebre feedback dels companys) o breus càpsul·les autoformatives de 15 minuts en les què s'exposa un recurs o alguna cosa útil per a la resta. Les propostes es posen en comú a la intranet del grup i entre tots s'escullen les que tenen més interès per aquella trobada.

Vols participar-hi?

Per a participar-hi per primer cop, cal que omplis el següent formulari amb les teves dades professionals.

Altres continguts relacionats amb les jornades:

La jornada està impulsada pel Consorci Centre de Desenvolupament Rural Pallars - Ribagorça i el Servei Comarcal de Joventut del Pallars Sobirà, en el marc del "projecte ODISSEU, programa per al retorn i la inserció laboral dels i les joves al medi rural".

Font: http://joventut.pallarssobira.cat/news-and-media/seguint-la-trobada-de-professionals-de-la-comunicaci-trobem-nos