#TrobadesNL Aquelarre literari: Celebrem l’equinocci de tardor al castell de València d’Àneu

ds. 18 setembre 202116:3020:30
  • Activitat de natura
  • Literatura
  • Rutes i sortides

Aquelarre literari: Celebrem l’equinocci de tardor al castell de València d’Àneu
Amb la Ivet Eroles, autora del llibre 'Dones al marge. Bruixes i altres històries d’estigma i oblit', i… amb coca per a tothom!

Per unir-vos a la gresca, reserveu la vostra plaça enviant un correu electrònic a [email protected] o un WhatsApp al 626534710.

Tot va començar entre aquestes muntanyes, l’any 1424, al Castell de València d’Àneu. Aquí és on es va redactar la primera llei documentada a Europa que condemnava i perseguia el delicte de bruixeria. I allí, envoltats de runes medievals, ens reunirem nosaltres per conèixer la història d’aquelles dones transgressores que patiren la caça de bruixes.
I ho farem amb la Ivet Eroles, autora del llibre 'Dones al marge. Bruixes i altres històries d’estigma i oblit', en un aquelarre literari per celebrar l’equinocci de tardor, que tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de setembre al castell de València d’Àneu, enfilat dalt d’un turó, allà on va començar tot.
Quan ens empaiti la foscor, tancarem la celebració amb un mos de coca per a tothom!.

Preu d’inscripció: 7€ (inclou guia + seguro + aquelarre literari + mos de coca)
Duració total de l’activitat: De 16.30 a 20.30h.

FITXA TÈCNICA DE L’EXCURSIÓ
Lloc i hora de trobada: València d’Àneu a les 16:30h.
Distància: 4,8km d’anada.
Desnivell: 200m+
Temps d’ascensió: 1h 40min.
Material necessari: Roba còmoda per caminar i d’abric, botes o sabates de muntanya, llum frontal o mòbil amb llanterna. També es recomanen pals de trekking, portar 1 litre mínim d’aigua per persona i alguna cosa per picar.

Si encara no teniu el llibre de Dones al marge, demaneu-lo a NaturaLlibres i us portarem el vostre exemplar per a que la Ivet us el signi!

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • València d'Àneu

Telèfon de contacte: 

626534710

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-09-18 16:30:00 2021-09-18 20:30:00 Europe/Madrid #TrobadesNL Aquelarre literari: Celebrem l’equinocci de tardor al castell de València d’Àneu Aquelarre literari: Celebrem l’equinocci de tardor al castell de València d’Àneu Amb la Ivet Eroles, autora del llibre 'Dones al marge. Bruixes i altres històries d’estigma i oblit', i… amb coca per a tothom! Per unir-vos a la gresca, reserveu la vostra plaça enviant un correu electrònic a [email protected] o un WhatsApp al 626534710. Tot va començar entre aquestes muntanyes, l’any 1424, al Castell de València d’Àneu. Aquí és on es va redactar la primera llei documentada a Europa que condemnava i perseguia el delicte de bruixeria. I allí, envoltats de runes medievals, ens reunirem nosaltres per conèixer la història d’aquelles dones transgressores que patiren la caça de bruixes. I ho farem amb la Ivet Eroles, autora del llibre 'Dones al marge. Bruixes i altres històries d’estigma i oblit', en un aquelarre literari per celebrar l’equinocci de tardor, que tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de setembre al castell de València d’Àneu, enfilat dalt d’un turó, allà on va començar tot. Quan ens empaiti la foscor, tancarem la celebració amb un mos de coca per a tothom!. Preu d’inscripció: 7€ (inclou guia + seguro + aquelarre literari + mos de coca) Duració total de l’activitat: De 16.30 a 20.30h. FITXA TÈCNICA DE L’EXCURSIÓ Lloc i hora de trobada: València d’Àneu a les 16:30h. Distància: 4,8km d’anada. Desnivell: 200m+ Temps d’ascensió: 1h 40min. Material necessari: Roba còmoda per caminar i d’abric, botes o sabates de muntanya, llum frontal o mòbil amb llanterna. També es recomanen pals de trekking, portar 1 litre mínim d’aigua per persona i alguna cosa per picar. Si encara no teniu el llibre de Dones al marge, demaneu-lo a NaturaLlibres i us portarem el vostre exemplar per a que la Ivet us el signi! València d'Àneu

Inscrits

imatge de NaturaLlibres

Organitzadors

imatge de NaturaLlibres