Taller d'origami. Amb l’arquitecte i expert en papiroflexia Manuel Carrasco

ds. 12 juny 202112:0013:30
  • Cursos i tallers
  • Altres

Per assistir al taller, aconsegueix la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a [email protected] o un WhatsApp al 626534710.

L’origami és un art d’origen japonès, conegut a casa nostra com papiroflèxia, que consisteix en plegar fulls de paper per recrear tot tipus de figures.
L’origami es pot practicar des de ben petits i fins a una edat molt avançada. A més de ser un entreteniment magnífic, és una activitat directament connectada amb la geometria, amb les matemàtiques i amb la ciència que ens ajuda a millorar la visió espacial i a desenvolupar la psicomotricitat fina. A més, ens ensenya a fixar l’atenció i contribueix a l’equilibri mental i emocional en nens i adults.
L’origami ens obre els ulls a un món màgic, infinit. A partir d’un simple full de paper serem capaços de representar un univers il·limitat de formes i colors. Un univers on ens endinsarem en aquest taller impartit per Manuel Carrasco, arquitecte i responsable de minimum, una botiga especialitzada en origami a Madrid.
A les 12.00 hores tindrà lloc el taller dirigit a famílies, on els més petits aprendran jugant a fer animals de paper. A les 13.00 hores serà el taller per adults i per tots aquells pares i mares de la sessió anterior que vulguin quedar-se.
El material a utilitzar són fulls de paper quadrat i rectangular de diferents colors, mides i textures, que facilitarà el professor. Vosaltres només haureu de dur les ganes d’aprendre i divertir-vos.

Per assistir al taller, aconsegueix la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a [email protected] o un WhatsApp al 626534710.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Alins

Telèfon de contacte: 

626534710

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-06-12 12:00:00 2021-06-12 13:30:00 Europe/Madrid Taller d'origami. Amb l’arquitecte i expert en papiroflexia Manuel Carrasco Per assistir al taller, aconsegueix la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a [email protected] o un WhatsApp al 626534710. L’origami és un art d’origen japonès, conegut a casa nostra com papiroflèxia, que consisteix en plegar fulls de paper per recrear tot tipus de figures. L’origami es pot practicar des de ben petits i fins a una edat molt avançada. A més de ser un entreteniment magnífic, és una activitat directament connectada amb la geometria, amb les matemàtiques i amb la ciència que ens ajuda a millorar la visió espacial i a desenvolupar la psicomotricitat fina. A més, ens ensenya a fixar l’atenció i contribueix a l’equilibri mental i emocional en nens i adults. L’origami ens obre els ulls a un món màgic, infinit. A partir d’un simple full de paper serem capaços de representar un univers il·limitat de formes i colors. Un univers on ens endinsarem en aquest taller impartit per Manuel Carrasco, arquitecte i responsable de minimum, una botiga especialitzada en origami a Madrid. A les 12.00 hores tindrà lloc el taller dirigit a famílies, on els més petits aprendran jugant a fer animals de paper. A les 13.00 hores serà el taller per adults i per tots aquells pares i mares de la sessió anterior que vulguin quedar-se. El material a utilitzar són fulls de paper quadrat i rectangular de diferents colors, mides i textures, que facilitarà el professor. Vosaltres només haureu de dur les ganes d’aprendre i divertir-vos. Per assistir al taller, aconsegueix la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a [email protected] o un WhatsApp al 626534710. Alins

Inscrits

imatge de NaturaLlibres

Organitzadors

imatge de NaturaLlibres