#PetitesTrobadesNL. Trementinant

dl. 01 Novembre 202112:0013:15
  • Activitat infantil i/o familiar
  • Cursos i tallers
  • Literatura

Trementinant
Contacontes + taller de pocions màgiques
Amb sara sareta

Per participar al taller màgic, envia un correu electrònic a [email protected] o un WhatsApp al 626534710

Benvolguts aprenents de bruixes i bruixots,
Us convoquem a una sessió de lectura de contes màgics en veu alta per conèixer les històries fascinants de dones sàvies i remeieres. Tot conjurat per la gran fetillera sara sareta, que se’n sap un munt, de beuratges! Ella ens portarà de passeig per buscar la recepta, els utensilis i els ingredients secrets amb els que prepararem una pasta de dents natural, i que després ens podrem endur a casa. Qui s’apunta a fer encanteris?

- Duració: 1 hora 15 minuts.
- Preu d’inscripció: 8 €
- Mínim-màxim de participants: 5-15 nens i nenes.

sara sareta @planetapastanaga es pedagoga, creativa, optimista i una mica caparruda. Apassionada de la literatura infantil i de la quitxalla, així com d’allò tan màgic que es crea quan es combinen ambdues i traiem el tap que fa que la imaginació ho impregni tot.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Alins

Telèfon de contacte: 

626534710

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-11-01 12:00:00 2021-11-01 13:15:00 Europe/Madrid #PetitesTrobadesNL. Trementinant Trementinant Contacontes + taller de pocions màgiques Amb sara sareta Per participar al taller màgic, envia un correu electrònic a [email protected] o un WhatsApp al 626534710 Benvolguts aprenents de bruixes i bruixots, Us convoquem a una sessió de lectura de contes màgics en veu alta per conèixer les històries fascinants de dones sàvies i remeieres. Tot conjurat per la gran fetillera sara sareta, que se’n sap un munt, de beuratges! Ella ens portarà de passeig per buscar la recepta, els utensilis i els ingredients secrets amb els que prepararem una pasta de dents natural, i que després ens podrem endur a casa. Qui s’apunta a fer encanteris? - Duració: 1 hora 15 minuts. - Preu d’inscripció: 8 € - Mínim-màxim de participants: 5-15 nens i nenes. sara sareta @planetapastanaga es pedagoga, creativa, optimista i una mica caparruda. Apassionada de la literatura infantil i de la quitxalla, així com d’allò tan màgic que es crea quan es combinen ambdues i traiem el tap que fa que la imaginació ho impregni tot. Alins

Organitzadors

imatge de NaturaLlibres