Grup de lectura NL. F de falcó, amb la participació de l’experta en rapinyaires Carlota Viada

ds. 02 octubre 202118:0019:30
  • Literatura

Grup de lectura NL. F de falcó
Tertúlia amb l’experta en rapinyaires Carlota Viada

Per assistir a la tertúlia, envia un correu electrònic a [email protected] o un WhatsApp al 626534710. Imprescindible haver-se llegit el llibre!

“L’astor era tot el que jo volia ser: solitari, serè, lliure de penes i immune als patiments de la vida humana. M’estava convertint en un astor…”
Pel proper Grup de Lectura NL, us proposem alçar el vol amb F de falcó, una joia literària que atrapa amb la mateixa força poètica amb què un au de rapinya captura a la seva presa. I ho farem amb la participació de la biòloga Carlota Viada, que forma part de la Junta Directiva de SEO/BirdLife i porta més de quaranta anys dedicada a la conservació de les aus rapaces. Ningú com ella per comentar tot allò que ens hagi cridat l’atenció sobre aquest relat, narrat en primera persona per la seva autora, la Helen Macdonald, que, devastada per la mort del seu pare, troba consol ensinistrant a Mabel, una femella d’astor, el rapinyaire més letal i complicat de domar, una màquina aèria de matar que tradicionalment s’ha reservat als homes.
Seleccionat a la llista best seller del New York Times i guardonat amb els premis Samuel Johnson y Costa Book of the Year, F de Falcó és una obra trascendental que ja s’ha convertit en un clàssic de la literatura initimista i de la naturalesa; però va molt més enllà. És un compendi de saviesa científica i és la crònica d’un viatge personal. És una història de pèrdua, de dolor, de dol i de superació. I és una història d’amor: d’amor al pare, d’amor al falcó i d’amor a la vida salvatge.
Un dia o altre l’havíeu de llegir, i aquesta és la millor ocasió.

“… el món és ple de senyals i de meravelles que vénen i se’n van, i que si tens sort els pots veure. Una vegada, dues. Potser mai més…“

Si encara no teniu el llibre, podeu encarregar el vostre exemplar o compreu-lo directament a www.naturallibres.com
Hi ha traducció en català i en espanyol.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Alins

Telèfon de contacte: 

626534710

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-10-02 18:00:00 2021-10-02 19:30:00 Europe/Madrid Grup de lectura NL. F de falcó, amb la participació de l’experta en rapinyaires Carlota Viada Grup de lectura NL. F de falcó Tertúlia amb l’experta en rapinyaires Carlota Viada Per assistir a la tertúlia, envia un correu electrònic a [email protected] o un WhatsApp al 626534710. Imprescindible haver-se llegit el llibre! “L’astor era tot el que jo volia ser: solitari, serè, lliure de penes i immune als patiments de la vida humana. M’estava convertint en un astor…” Pel proper Grup de Lectura NL, us proposem alçar el vol amb F de falcó, una joia literària que atrapa amb la mateixa força poètica amb què un au de rapinya captura a la seva presa. I ho farem amb la participació de la biòloga Carlota Viada, que forma part de la Junta Directiva de SEO/BirdLife i porta més de quaranta anys dedicada a la conservació de les aus rapaces. Ningú com ella per comentar tot allò que ens hagi cridat l’atenció sobre aquest relat, narrat en primera persona per la seva autora, la Helen Macdonald, que, devastada per la mort del seu pare, troba consol ensinistrant a Mabel, una femella d’astor, el rapinyaire més letal i complicat de domar, una màquina aèria de matar que tradicionalment s’ha reservat als homes. Seleccionat a la llista best seller del New York Times i guardonat amb els premis Samuel Johnson y Costa Book of the Year, F de Falcó és una obra trascendental que ja s’ha convertit en un clàssic de la literatura initimista i de la naturalesa; però va molt més enllà. És un compendi de saviesa científica i és la crònica d’un viatge personal. És una història de pèrdua, de dolor, de dol i de superació. I és una història d’amor: d’amor al pare, d’amor al falcó i d’amor a la vida salvatge. Un dia o altre l’havíeu de llegir, i aquesta és la millor ocasió. “… el món és ple de senyals i de meravelles que vénen i se’n van, i que si tens sort els pots veure. Una vegada, dues. Potser mai més…“ Si encara no teniu el llibre, podeu encarregar el vostre exemplar o compreu-lo directament a www.naturallibres.com Hi ha traducció en català i en espanyol. Alins

Organitzadors

imatge de NaturaLlibres