Transformació digital per impulsar la productivitat i generar noves oportunitats de negoci

dj. 18 març 202110:0012:00
  • Jornades i Xerrades

Sessió en la qual reflexionarem sobre què és realment la transformació digital i per què és necessària per a qualsevol negoci, quins són els seus beneficis tangibles , quin impacte té en la productivitat de les organitzacions i quina repercussió té a les empreses a nivell de recursos humans i de cultura empresarial. La jornada es completarà amb el cas pràctic de l’empresa especialitzada en alimentació saludable Teresa Carles.

PONENTS

Ramon Gonzàlez Cambray: Director dels programes MBA i Executive Education de la UOC. Professor del Màster universitari en innovació i transformació digital de la UOC.

Oscar Franco Llorca: Director d’Operacions i Projectes a ACTIUM DIGITAL, consultoria especialitzada en transformació digital.

Jaume Betrian Fatjó: Group COO & Managing Director Flax&Kale Good (Teresa Carles Healthy Foods).

Inscriu-t'hi

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Telèfon de contacte: 

93 552 48 20

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-03-18 10:00:00 2021-03-18 12:00:00 Europe/Madrid Transformació digital per impulsar la productivitat i generar noves oportunitats de negoci Sessió en la qual reflexionarem sobre què és realment la transformació digital i per què és necessària per a qualsevol negoci, quins són els seus beneficis tangibles , quin impacte té en la productivitat de les organitzacions i quina repercussió té a les empreses a nivell de recursos humans i de cultura empresarial. La jornada es completarà amb el cas pràctic de l’empresa especialitzada en alimentació saludable Teresa Carles. PONENTS Ramon Gonzàlez Cambray: Director dels programes MBA i Executive Education de la UOC. Professor del Màster universitari en innovació i transformació digital de la UOC. Oscar Franco Llorca: Director d’Operacions i Projectes a ACTIUM DIGITAL, consultoria especialitzada en transformació digital. Jaume Betrian Fatjó: Group COO & Managing Director Flax&Kale Good (Teresa Carles Healthy Foods). Inscriu-t'hi Pallars Sobirà

Inscrits

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19

Organitzadors

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19