Sobirania energètica o sobirania alimentària

dv. 01 octubre 202111:0013:45
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Jornada tècnica | Lleida, divendres 1 d’octubre de 2021

Presentació | El canvi climàtic ens obliga, com a societat, a modificar les fonts d’energia. Hem de passar d’energies d’origen fòssil a energies verdes que eliminin les emissions de CO2. Però aquest canvi afecta a altres àmbits de la nostra societat i ens posa davant de nous escenaris, de nous paradigmes que hem d’analitzar, valorar i decidir conjuntament. En aquesta jornada es pretén analitzar i valorar els efectes d’aquest canvi sobre un altre sector vital per la societat: la producció i abastament d’aliments. 

Lloc de realització | Fira de Sant Miquel: Saló Segrià

Inscripcions | A través de RuralCat: Inscripcions
Per a més informació: Col·legi Oficial d’Enginyers; Agrònoms de Catalunya; Escola Agrària de Tàrrega

Programa
11.00 h Presentació de la jornada
Representant del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.
Sr. Josep Maria Dilmé, Vicedegà del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.
11.15 h Ponència principal
Sra. Anna Lluís i Sr. Arturo Sánchez, representants de la Comissió d’Energia del Col·legi d’Enginyers Agronoms de Catalunya.
12.00 h Taula rodona
Representant de la Secretaria General d’Acció Climàtica del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.
Sr. Ramon Sarroca, President de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.
Sr. David Massot, President Consell Comarcal Segrià i Alcalde de Maials.
Sr. Francesc Reguant, representant del Col.legi d’economistes
Sr. Guy de Maillé, representant de Green Concept Management Ltd.
Moderador: Sr. Domènec Vila, Delegat de Lleida del Col.legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya
13.45 h Cloenda jornada

Aquesta jornada es realitza presencialment. Tots els assistents hauran de seguir les mesures de prevenció establertes enfront el Covid-19. L’ús de mascareta serà obligatori durant tota la jornada.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà
Afegeix al teu calendari 2021-10-01 11:00:00 2021-10-01 13:45:00 Europe/Madrid Sobirania energètica o sobirania alimentària Jornada tècnica | Lleida, divendres 1 d’octubre de 2021 Presentació | El canvi climàtic ens obliga, com a societat, a modificar les fonts d’energia. Hem de passar d’energies d’origen fòssil a energies verdes que eliminin les emissions de CO2. Però aquest canvi afecta a altres àmbits de la nostra societat i ens posa davant de nous escenaris, de nous paradigmes que hem d’analitzar, valorar i decidir conjuntament. En aquesta jornada es pretén analitzar i valorar els efectes d’aquest canvi sobre un altre sector vital per la societat: la producció i abastament d’aliments.  Lloc de realització | Fira de Sant Miquel: Saló Segrià Inscripcions | A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Col·legi Oficial d’Enginyers; Agrònoms de Catalunya; Escola Agrària de Tàrrega Programa 11.00 h Presentació de la jornada Representant del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Sr. Josep Maria Dilmé, Vicedegà del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya. 11.15 h Ponència principal Sra. Anna Lluís i Sr. Arturo Sánchez, representants de la Comissió d’Energia del Col·legi d’Enginyers Agronoms de Catalunya. 12.00 h Taula rodona Representant de la Secretaria General d’Acció Climàtica del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Sr. Ramon Sarroca, President de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Sr. David Massot, President Consell Comarcal Segrià i Alcalde de Maials. Sr. Francesc Reguant, representant del Col.legi d’economistes Sr. Guy de Maillé, representant de Green Concept Management Ltd. Moderador: Sr. Domènec Vila, Delegat de Lleida del Col.legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya 13.45 h Cloenda jornada Aquesta jornada es realitza presencialment. Tots els assistents hauran de seguir les mesures de prevenció establertes enfront el Covid-19. L’ús de mascareta serà obligatori durant tota la jornada. Pallars Sobirà

Inscrits

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19

Organitzadors

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19