Presentació de l'aplicació Hortagest

dv. 19 març 202111:3013:00
  • Cursos i tallers

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran presentem online l’aplicació Hortagest de la mà d’un dels seus creadors, en Jordi Puig. Serà el proper divendres 19 de març d’11.30 a 13 h.

És el primer software pensat específicament per a pagesos, tècnics i empreses que busquen una manera ràpida i efectiva de gestionar qualsevol procés de la seva producció.

HortaGest ofereix un servei de comptabilitat adaptat a petites i mitjanes empreses que permet gestionar la facturació i tenir un control dels ingressos i dels costos de manera precisa. A més, facilita la interacció amb els bancs per tal de poder fer el control de pagaments i cobraments. El programa disposa d’una gestió àgil de clients i proveïdors i permet monitoritzar els ingressos i les despeses de l’explotació.

També permet diverses vies d’interacció amb el client, des de la clàssica botiga virtual, fins a un espai privat de gestió directa per a grans consumidors. La gestió del producte al detall o a l’engròs, de les cistelles o de qualsevol altre producte que defineixi el gestor s’administra de manera fàcil i pràctica i permet generar avisos, enviament d’albarans i factures i d’altres informacions detallades per oriental al client.

Si hi esteu interessats, podeu fer la inscripció al següent enllaç.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:
Afegeix al teu calendari 2021-03-19 11:30:00 2021-03-19 13:00:00 Europe/Madrid Presentació de l'aplicació Hortagest L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran presentem online l’aplicació Hortagest de la mà d’un dels seus creadors, en Jordi Puig. Serà el proper divendres 19 de març d’11.30 a 13 h. És el primer software pensat específicament per a pagesos, tècnics i empreses que busquen una manera ràpida i efectiva de gestionar qualsevol procés de la seva producció. HortaGest ofereix un servei de comptabilitat adaptat a petites i mitjanes empreses que permet gestionar la facturació i tenir un control dels ingressos i dels costos de manera precisa. A més, facilita la interacció amb els bancs per tal de poder fer el control de pagaments i cobraments. El programa disposa d’una gestió àgil de clients i proveïdors i permet monitoritzar els ingressos i les despeses de l’explotació. També permet diverses vies d’interacció amb el client, des de la clàssica botiga virtual, fins a un espai privat de gestió directa per a grans consumidors. La gestió del producte al detall o a l’engròs, de les cistelles o de qualsevol altre producte que defineixi el gestor s’administra de manera fàcil i pràctica i permet generar avisos, enviament d’albarans i factures i d’altres informacions detallades per oriental al client. Si hi esteu interessats, podeu fer la inscripció al següent enllaç. Pallars Sobirà

Inscrits

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19

Organitzadors

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19