La llet i els formatges del Pallars

dv. 01 octubre 202117:0020:00
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Jornada tècnica La Pobleta de Bellveí. Divendres 1 d’octubre de 2021

Presentació

Els formatges de la regió pallaresa destaquen per la seva qualitat i varietat. L’objectiu d’aquesta jornada és proporcionar als assistents el coneixement sobre els productes làctics, el vocabulari, les eines per saber distingir-los i la formació per poder analitzar els productes i utilitzar aquesta informació a l’hora de promocionar-los, ja sigui a través del comerç local o de la restauració.

Lloc de realització
Carpa de la Fira Ramadera de la Pobleta de Bellveí – La Vall Fosca
Ctra. L-503, km 3,4 25513 - LA TORRE DE CAPDELLA (La Pobleta de Bellveí)

Inscripcions
La inscripció és obligatòria, ho podeu fer a través de RuraCat: Inscripció

Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció.

Programa
17.00 h Benvinguda i presentació de la jornada
Il·lm. Sr. Josep Maria Dalmau. Alcalde de La Torre de Capdella.
Sra. Mari Pau Montoro. Cap de programes de l’Escola Agrària Pallars.
17.10 h La llet, característiques i propietats nutricionals
Sra. Cristina Subias. Nutricionista.
17.45 h Un territori, uns productes. Els formatges
Sr. Josep Font. Pagès, formatger i soci del Tros de Sort.
19.15 h Descripció de formatges i les diferents característiques organolèptiques
Sr. Josep Font. Pagès, formatger i soci del Tros de Sort.
20.00 h Cloenda de la jornada

Aquesta jornada es realitza presencialment. Tots els assistents hauran de seguir les mesures de prevenció establertes enfront el Covid-19. L’ús de mascareta serà obligatori durant tota la jornada.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pobleta de Bellveí, la

Telèfon de contacte: 

973 650 179

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-10-01 17:00:00 2021-10-01 20:00:00 Europe/Madrid La llet i els formatges del Pallars Jornada tècnica La Pobleta de Bellveí. Divendres 1 d’octubre de 2021 https://www.pallarssobira.cat/arees/promocio-economica/actualitat/agenda/la-llet-i-els-formatges-del-pallars La llet i els formatges del Pallars 2021-10-01T17:00:00+02:00 2021-10-01T20:00:00+02:00 Jornada tècnica La Pobleta de Bellveí. Divendres 1 d’octubre de 2021 Presentació Els formatges de la regió pallaresa destaquen per la seva qualitat i varietat. L’objectiu d’aquesta jornada és proporcionar als assistents el coneixement sobre els productes làctics, el vocabulari, les eines per saber distingir-los i la formació per poder analitzar els productes i utilitzar aquesta informació a l’hora de promocionar-los, ja sigui a través del comerç local o de la restauració. Lloc de realització Carpa de la Fira Ramadera de la Pobleta de Bellveí – La Vall Fosca Ctra. L-503, km 3,4 25513 - LA TORRE DE CAPDELLA (La Pobleta de Bellveí) Inscripcions La inscripció és obligatòria, ho podeu fer a través de RuraCat: Inscripció Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. Programa 17.00 h Benvinguda i presentació de la jornada Il·lm. Sr. Josep Maria Dalmau. Alcalde de La Torre de Capdella. Sra. Mari Pau Montoro. Cap de programes de l’Escola Agrària Pallars. 17.10 h La llet, característiques i propietats nutricionals Sra. Cristina Subias. Nutricionista. 17.45 h Un territori, uns productes. Els formatges Sr. Josep Font. Pagès, formatger i soci del Tros de Sort. 19.15 h Descripció de formatges i les diferents característiques organolèptiques Sr. Josep Font. Pagès, formatger i soci del Tros de Sort. 20.00 h Cloenda de la jornada Aquesta jornada es realitza presencialment. Tots els assistents hauran de seguir les mesures de prevenció establertes enfront el Covid-19. L’ús de mascareta serà obligatori durant tota la jornada. LA TORRE DE CAPDELLA (La Pobleta de Bellveí)

Organitzadors

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19