Jornada empresarial per a inversors/es en audiovisuals

dj. 30 setembre 202119:0020:30
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Ens fem ressò d'aquest acte organitzat per Pallars Actiu, que ens ha fet arribar la següent informació:

La productora Benecé produccions, SL realitzarà la presentació adreçada als empresaris/es de les nostres comarques, per tal que pugueu conèixer la proposta, totes aquelles empreses que obteniu beneficis anuals, o n'obtindreu en un futur, podeu reduir-vos part dels vostres impostos invertint-los en el món audiovisual i així aportant més riquesa als Pallars.

No solament es tracta de reduir-se impostos invertint en audiovisuals sino que alhora i molt important, aportar valor afegit a la comarca, aconseguir atreure produccions audiovisuals al nostre territori creant indirectament un imaginari pallarès i fins i tot, aconseguir les nostres pròpies produccions pallareses per seguir promocionant el nostre territori des d’un altra òptica.

La jornada serà gratuïta i es realitzarà a Sort el proper dijous, 30 de setembre de 2021, a les 19.00h, anirà a càrrec de:

- La productora Benecé Produccions, SL
- Carles Marroquin (Fiscalista)
- José Manuel Lizanda (Inspector d'Hisenda de l'Estat)

Esperem que sigui del vostre interès i poder comptar amb la vostra presència.

Per apuntar-vos heu de clicar a la inscripció i omplir-la amb les vostres dades.

La jornada podrà seguir-se en format virtual pel canal de youtube de Pallarsactiu

És important marcar si hi assistireu presencialment o virtualment, per poder organitzar l’aforament i complir amb les mesures COVID d’aquell moment.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online i presencial

Telèfon de contacte: 

973653279

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-09-30 19:00:00 2021-09-30 20:30:00 Europe/Madrid Jornada empresarial per a inversors/es en audiovisuals Ens fem ressò d'aquest acte organitzat per Pallars Actiu, que ens ha fet arribar la següent informació: La productora Benecé produccions, SL realitzarà la presentació adreçada als empresaris/es de les nostres comarques, per tal que pugueu conèixer la proposta, totes aquelles empreses que obteniu beneficis anuals, o n'obtindreu en un futur, podeu reduir-vos part dels vostres impostos invertint-los en el món audiovisual i així aportant més riquesa als Pallars. No solament es tracta de reduir-se impostos invertint en audiovisuals sino que alhora i molt important, aportar valor afegit a la comarca, aconseguir atreure produccions audiovisuals al nostre territori creant indirectament un imaginari pallarès i fins i tot, aconseguir les nostres pròpies produccions pallareses per seguir promocionant el nostre territori des d’un altra òptica. La jornada serà gratuïta i es realitzarà a Sort el proper dijous, 30 de setembre de 2021, a les 19.00h, anirà a càrrec de: - La productora Benecé Produccions, SL - Carles Marroquin (Fiscalista) - José Manuel Lizanda (Inspector d'Hisenda de l'Estat) Esperem que sigui del vostre interès i poder comptar amb la vostra presència. Per apuntar-vos heu de clicar a la inscripció i omplir-la amb les vostres dades. La jornada podrà seguir-se en format virtual pel canal de youtube de Pallarsactiu És important marcar si hi assistireu presencialment o virtualment, per poder organitzar l’aforament i complir amb les mesures COVID d’aquell moment. Sort

Organitzadors

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19