Jornada d’energies sostenibles i renovables

dc. 14 abril 202110:0013:00
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Des de Pallarsactiu, juntament amb l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran han organitzat una ‘Jornada d’energies sostenibles i renovables’ amb empreses del sector energètic.

És una jornada interesant tant per l’àmbit públic com el privat perquè s’explicaran diferents projectes reals per dur a terme en el territori rural, és per aquest motiu que conviden tothom a inscriure-s'hi i participar.

 

Lloc:  Plataforma virtual.
Inici: Dimecres, 14 d’abril de 2021.
Horari: De 10 a 13  hores.
 
OBJECTIUS

  • Conèixer els diferents tipus d’energies renovables.
  • Projectes de present i de futur, previstos realitzar al nostre territori.
  • Visió més global de l’energia i propostes de valor per a la comarca.

Inscripcions

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-04-14 10:00:00 2021-04-14 13:00:00 Europe/Madrid Jornada d’energies sostenibles i renovables Des de Pallarsactiu, juntament amb l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran han organitzat una ‘Jornada d’energies sostenibles i renovables’ amb empreses del sector energètic. És una jornada interesant tant per l’àmbit públic com el privat perquè s’explicaran diferents projectes reals per dur a terme en el territori rural, és per aquest motiu que conviden tothom a inscriure-s'hi i participar.   Lloc:  Plataforma virtual. Inici: Dimecres, 14 d’abril de 2021. Horari: De 10 a 13  hores.   OBJECTIUS Conèixer els diferents tipus d’energies renovables. Projectes de present i de futur, previstos realitzar al nostre territori. Visió més global de l’energia i propostes de valor per a la comarca. Inscripcions Pallars Sobirà

Inscrits

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19

Organitzadors

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19