Introducció a l’agricultura biodinàmica

dc. 07 abril 202110:0012:00
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Sovint sentim a parlar de calendaris de tractaments segons les fases lunars o preparats naturals per a alguna finalitat. Si aprofundim en la conversa, veurem que aquestes expressions fan referència a una manera de producció agrària que es coneix com a agricultura biodinàmica. Hem sentit a parlar d’aquests termes, però sabem què és l'agricultura biodinàmica? Sabem quines són les bases d'aquesta manera de produir tan peculiar?

L’agricultura biodinàmica fa un pas més enllà de la producció agrària ecològica, recuperant tradicions agronòmiques assentades en el coneixement de l’astrologia. Dona una visió global que ajuda a comprendre algunes relacions no explicades en altres àmbits del coneixement agrari i aposta per la producció d’aliments d’una elevada vitalitat.

L’Escola Agrària de l’Empordà, amb el suport de l'associació l'Era, organitza aquesta jornada que intentarà veure d'una manera global quins són els fonaments d'aquesta producció i les consideracions que cal tenir per a la seva pràctica.

Programa

Inscripcions

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online
Adreça:

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-04-07 10:00:00 2021-04-07 12:00:00 Europe/Madrid Introducció a l’agricultura biodinàmica Sovint sentim a parlar de calendaris de tractaments segons les fases lunars o preparats naturals per a alguna finalitat. Si aprofundim en la conversa, veurem que aquestes expressions fan referència a una manera de producció agrària que es coneix com a agricultura biodinàmica. Hem sentit a parlar d’aquests termes, però sabem què és l'agricultura biodinàmica? Sabem quines són les bases d'aquesta manera de produir tan peculiar? L’agricultura biodinàmica fa un pas més enllà de la producció agrària ecològica, recuperant tradicions agronòmiques assentades en el coneixement de l’astrologia. Dona una visió global que ajuda a comprendre algunes relacions no explicades en altres àmbits del coneixement agrari i aposta per la producció d’aliments d’una elevada vitalitat. L’Escola Agrària de l’Empordà, amb el suport de l'associació l'Era, organitza aquesta jornada que intentarà veure d'una manera global quins són els fonaments d'aquesta producció i les consideracions que cal tenir per a la seva pràctica. Programa Inscripcions Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19