Energies renovables en explotacions agràries

dt. 23 març 202116:0019:00
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

La producció d’energia utilitzant tecnologies apropiades i energies renovables permet al sector agrari, ramader, agroalimentari i forestal reduir la seva dependència envers les energies convencionals i el gran impacte ambiental que aquestes ocasionen, alhora que es potencien els recursos locals.

Aquesta jornada tècnica pretén oferir una formació específica que permeti a les persones assistents fer una anàlisi de les seves necessitats energètiques, així com plantejar alternatives per a minimitzar o, fins i tot, suplir la dependència envers les fonts convencionals.

Programa

Inscripcions

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online
Adreça:

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-03-23 16:00:00 2021-03-23 19:00:00 Europe/Madrid Energies renovables en explotacions agràries La producció d’energia utilitzant tecnologies apropiades i energies renovables permet al sector agrari, ramader, agroalimentari i forestal reduir la seva dependència envers les energies convencionals i el gran impacte ambiental que aquestes ocasionen, alhora que es potencien els recursos locals. Aquesta jornada tècnica pretén oferir una formació específica que permeti a les persones assistents fer una anàlisi de les seves necessitats energètiques, així com plantejar alternatives per a minimitzar o, fins i tot, suplir la dependència envers les fonts convencionals. Programa Inscripcions Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19