Eines per a la gestió de la nostra explotació agrícola amb imatges satèl·lit Sentinel2

dj. 23 setembre 202109:3012:30
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Presentació

Les imatges satèl·lit ens proporcionen una informació molt valuosa sobre el estat de la vegetació que podem fer servir per comprovar el creixement del cultiu, conèixer l’estrès hídric de la parcel·la i, en definitiva, millorar la gestió de la nostra explotació.
En aquesta jornada parlarem de diferents eines gratuïtes disponibles amb informació dels satèl·lits Sentinel 2. Aquests satèl·lits ens proporcionen una imatge amb una resolució de 10m cada 5 dies de la nostra explotació. La jornada està especialment dirigida a persones que gestionen la seva pròpia explotació.

Programa
9.30 h. Presentació de la jornada

Sra. Laura Ruana Pavón, cap de Servei de Control Integrat i Pagaments del DACC.

9.40 h. Visor Agroforestal i3 i Visor SIGPAC

Sra. Cristina Calvo Romero, técnica superior del Servei de Control Integrat i Pagaments del DACC.

10.50 h. Pausa
11.00 h. EO Browser i OneSoil

Sra. Elena López Zozaya, técnica superior del Servei de Control Integrat i Pagaments del DACC.

12.00 h. Torn obert de preguntes
12.30 h. Finalització de la jornada

Inscripció

Afegeix al teu calendari 2021-09-23 09:30:00 2021-09-23 12:30:00 Europe/Madrid Eines per a la gestió de la nostra explotació agrícola amb imatges satèl·lit Sentinel2 Presentació Les imatges satèl·lit ens proporcionen una informació molt valuosa sobre el estat de la vegetació que podem fer servir per comprovar el creixement del cultiu, conèixer l’estrès hídric de la parcel·la i, en definitiva, millorar la gestió de la nostra explotació. En aquesta jornada parlarem de diferents eines gratuïtes disponibles amb informació dels satèl·lits Sentinel 2. Aquests satèl·lits ens proporcionen una imatge amb una resolució de 10m cada 5 dies de la nostra explotació. La jornada està especialment dirigida a persones que gestionen la seva pròpia explotació. Programa 9.30 h. Presentació de la jornada Sra. Laura Ruana Pavón, cap de Servei de Control Integrat i Pagaments del DACC. 9.40 h. Visor Agroforestal i3 i Visor SIGPAC Sra. Cristina Calvo Romero, técnica superior del Servei de Control Integrat i Pagaments del DACC. 10.50 h. Pausa 11.00 h. EO Browser i OneSoil Sra. Elena López Zozaya, técnica superior del Servei de Control Integrat i Pagaments del DACC. 12.00 h. Torn obert de preguntes 12.30 h. Finalització de la jornada Inscripció Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19