Xerrada: Acollint la diversitat sexual i de gènere a la llar

dt. 15 octubre 201918:0019:30
  • Jornades i Xerrades

El Servei d’Atenció Integral (SAI), del Consell Comarcal, continua desenvolupant el “Pla per a la igualtat LGBTI+”, on la formació n’és un pilar imprescindible. Per aquest motiu, ha organitzat una xerrada: Acollint la diversitat sexual i de gènere a la llar, adreçada a les famílies. impartida per Nasi Portet, de l’Associació Colors de Ponent de Lleida.

La xerrada  tindrà lloc el dia 15 d’octubre de 18 a 19.30 hores al Casal Cívic de Sort.

L’objectiu principal és aprendre a tenir una mirada inclusiva per poder abordar les sexualitats i gèneres dissidents. Des del SAI, la formació es considera primordial, per tal de sembrar la llavor del respecte a l'orientació sexual, la identitat de gènere i a l'expressió de gènere.

Per a més informació i inscripcions: [email protected]

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Telèfon de contacte: 

973620107

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-10-15 18:00:00 2019-10-15 19:30:00 Europe/Madrid Xerrada: Acollint la diversitat sexual i de gènere a la llar El Servei d’Atenció Integral (SAI), del Consell Comarcal, continua desenvolupant el “Pla per a la igualtat LGBTI+”, on la formació n’és un pilar imprescindible. Per aquest motiu, ha organitzat una xerrada: Acollint la diversitat sexual i de gènere a la llar, adreçada a les famílies. impartida per Nasi Portet, de l’Associació Colors de Ponent de Lleida. La xerrada  tindrà lloc el dia 15 d’octubre de 18 a 19.30 hores al Casal Cívic de Sort. L’objectiu principal és aprendre a tenir una mirada inclusiva per poder abordar les sexualitats i gèneres dissidents. Des del SAI, la formació es considera primordial, per tal de sembrar la llavor del respecte a l'orientació sexual, la identitat de gènere i a l'expressió de gènere. Per a més informació i inscripcions: [email protected] SORT

Inscrits

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà