Xerrada: “Accessibilitat: el Banc de productes de suport”

dc. 16 octubre 201917:3019:00
  • Jornades i Xerrades

Serveis Socials Bàsics del Pallars Sobirà ofereix a les entitats sense ànim de lucre de la comarca, especialment a les associacions de jubilats/des, la possibilitat que tècniques del servei i/o altres professionals realitzin xerrades informatives a les seus de les entitats.

La xerrada que s’ha organitzat, amb el suport de l' Associació de Jubilats de Tírvia i la Coma.

“Accessibilitat: el Banc de productes de suport”

El Banc de Productes de Suport (BPS) és un servei de caire comarcal que proporciona productes de suport a les persones amb discapacitat o dependència, en modalitat de préstec, amb l’objectiu de millorar la seva autonomia personal o bé facilitar les tasques al cuidador, generalment en situacions de necessitat sobtada o esdevinguda en poc temps, sigui transitòria i de llarga durada. Els productes de suport (ajudes tècniques) són aquells elements que permeten a les persones amb una discapacitat o dependència dur a terme les activitats de la vida diària i la cura personal, que sense aquest suport no es podrien realitzar o que només podrien realitzar a costa d’un gran esforç (p. ex.: caminadors, llits articulats, grues de transferència,...).

Les entitats interessades en realitzar la xerrada podeu contactar amb [email protected] o bé al telèfon 973620107 (Montse).

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Tírvia

Telèfon de contacte: 

973620107

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-10-16 17:30:00 2019-10-16 19:00:00 Europe/Madrid Xerrada: “Accessibilitat: el Banc de productes de suport” Serveis Socials Bàsics del Pallars Sobirà ofereix a les entitats sense ànim de lucre de la comarca, especialment a les associacions de jubilats/des, la possibilitat que tècniques del servei i/o altres professionals realitzin xerrades informatives a les seus de les entitats. La xerrada que s’ha organitzat, amb el suport de l' Associació de Jubilats de Tírvia i la Coma. “Accessibilitat: el Banc de productes de suport” El Banc de Productes de Suport (BPS) és un servei de caire comarcal que proporciona productes de suport a les persones amb discapacitat o dependència, en modalitat de préstec, amb l’objectiu de millorar la seva autonomia personal o bé facilitar les tasques al cuidador, generalment en situacions de necessitat sobtada o esdevinguda en poc temps, sigui transitòria i de llarga durada. Els productes de suport (ajudes tècniques) són aquells elements que permeten a les persones amb una discapacitat o dependència dur a terme les activitats de la vida diària i la cura personal, que sense aquest suport no es podrien realitzar o que només podrien realitzar a costa d’un gran esforç (p. ex.: caminadors, llits articulats, grues de transferència,...). Les entitats interessades en realitzar la xerrada podeu contactar amb [email protected] o bé al telèfon 973620107 (Montse). TIRVIA

Inscrits

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà