Jornada nova normativa bretxa salarial

dj. 25 febrer 202110:0011:45
  • Jornades i Xerrades

La desigualtat i la discriminació estructural que pateixen les dones en tots els àmbits de la vida tenen  moltes conseqüències. En l’esfera laboral això es pot veure clarament mitjançant la bretxa salarial, un indicador per mesurar les diferencies retributives entre homes i dones. 

Sovint pensem que la desigualtat salarial existeix, però que és un fet que passa a les altres empreses i no pas a la nostra. Ho comprovem? 

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Fora de l'Alt Pirineu

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online
Afegeix al teu calendari 2021-02-25 10:00:00 2021-02-25 11:45:00 Europe/Madrid Jornada nova normativa bretxa salarial La desigualtat i la discriminació estructural que pateixen les dones en tots els àmbits de la vida tenen  moltes conseqüències. En l’esfera laboral això es pot veure clarament mitjançant la bretxa salarial, un indicador per mesurar les diferencies retributives entre homes i dones.  Sovint pensem que la desigualtat salarial existeix, però que és un fet que passa a les altres empreses i no pas a la nostra. Ho comprovem?  Més info: https://treball.gencat.cat/ca/consell_relacions_laborals/ci/jornadabretxasalarial/ Formulari d'inscripcions Fora de l'Alt Pirineu

Organitzadors

imatge de Admin