Formació: “Transversalitat de gènere: Una mirada de gènere a les polítiques públiques”

dc. 13 Novembre 201909:0014:00
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Des de la Comissió d’Igualtat del Consell Comarcal del Pallars Sobirà es continua treballant pel compliment del Pla estratègic descrit al Pla Intern d’Igualtat del Consell Comarcal (2017-2021). Un dels seus pilars és la formació amb l’objectiu d’implementar polítiques transversals d’igualtat entre dones i homes.

Per aquest motiu, hem dissenyat una nova formació teòric-pràctica titulada “Transversalitat de gènere: Una mirada de gènere a les polítiques públiques”, dirigida a tot el personal tècnic i administratiu que gestiona serveis i projectes en l’àmbit de l’administració pública de la nostra comarca.

Les administracions públiques tenen un paper decisiu en el treball cap a la igualtat d'oportunitats real i efectiva entre dones i homes. Tot i això, la transversalitat d'aquestes polítiques continua suposant un repte per a moltes d'elles.

Aquest curs pretén ajudar als i a les professionals de l’administració a prendre consciència de les desigualtats de gènere, a connectar amb el sentit d'aquest canvi de paradigma i a comprendre que aquest canvi també és a les nostres mans.

La formació serà impartida per Maribel Bella, agent d’igualtat d’oportunitats amb gran experiència en aquesta matèria.

Es realitzarà a la sala “La Pica” de l’oficina comarcal de turisme, amb una durada de 20 hores, distribuïda en 3 dies (13/11/19, 29/1/20 i 12/2/20). L’horari de 9 a 14h.

Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb l’Anna Rubio al correu [email protected]

Us convidem a participar i gaudir del curs.

Gràcies, per la vostra col•laboració en fer una comarca més igualitària.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Telèfon de contacte: 

973620107

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-11-13 09:00:00 2019-11-13 14:00:00 Europe/Madrid Formació: “Transversalitat de gènere: Una mirada de gènere a les polítiques públiques” Des de la Comissió d’Igualtat del Consell Comarcal del Pallars Sobirà es continua treballant pel compliment del Pla estratègic descrit al Pla Intern d’Igualtat del Consell Comarcal (2017-2021). Un dels seus pilars és la formació amb l’objectiu d’implementar polítiques transversals d’igualtat entre dones i homes. Per aquest motiu, hem dissenyat una nova formació teòric-pràctica titulada “Transversalitat de gènere: Una mirada de gènere a les polítiques públiques”, dirigida a tot el personal tècnic i administratiu que gestiona serveis i projectes en l’àmbit de l’administració pública de la nostra comarca. Les administracions públiques tenen un paper decisiu en el treball cap a la igualtat d'oportunitats real i efectiva entre dones i homes. Tot i això, la transversalitat d'aquestes polítiques continua suposant un repte per a moltes d'elles. Aquest curs pretén ajudar als i a les professionals de l’administració a prendre consciència de les desigualtats de gènere, a connectar amb el sentit d'aquest canvi de paradigma i a comprendre que aquest canvi també és a les nostres mans. La formació serà impartida per Maribel Bella, agent d’igualtat d’oportunitats amb gran experiència en aquesta matèria. Es realitzarà a la sala “La Pica” de l’oficina comarcal de turisme, amb una durada de 20 hores, distribuïda en 3 dies (13/11/19, 29/1/20 i 12/2/20). L’horari de 9 a 14h. Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb l’Anna Rubio al correu [email protected] Us convidem a participar i gaudir del curs. Gràcies, per la vostra col•laboració en fer una comarca més igualitària. Sort

Inscrits

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà