Formació: Diversitat sexual i de gènere

dt. 15 octubre 2019
a
dc. 16 octubre 2019
  • Jornades i Xerrades

El Servei d’Atenció Integral (SAI), del Consell Comarcal, continua desenvolupant el “Pla per a la igualtat LGBTI+”, on la formació n’és un pilar imprescindible. Per aquest motiu, ha organitzat una formació sobre Diversitat sexual i de gènere dirigida a professionals de la salut, impartida per Nasi Portet, de l’Associació Colors de Ponent de Lleida.

La formació tindrà lloc els dies 15 i 16 d'octubre de 13.30 a 15 hores al CAP de Sort.

L’objectiu principal és aprendre a tenir una mirada inclusiva per poder abordar les sexualitats i gèneres dissidents. Des del SAI, la formació es considera primordial, per tal de sembrar la llavor del respecte a l'orientació sexual, la identitat de gènere i a l'expressió de gènere.

Per a més informació i inscripcions: [email protected]

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Telèfon de contacte: 

973620107

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-10-15 00:00:00 2019-10-16 00:00:00 Europe/Madrid Formació: Diversitat sexual i de gènere El Servei d’Atenció Integral (SAI), del Consell Comarcal, continua desenvolupant el “Pla per a la igualtat LGBTI+”, on la formació n’és un pilar imprescindible. Per aquest motiu, ha organitzat una formació sobre Diversitat sexual i de gènere dirigida a professionals de la salut, impartida per Nasi Portet, de l’Associació Colors de Ponent de Lleida. La formació tindrà lloc els dies 15 i 16 d'octubre de 13.30 a 15 hores al CAP de Sort. L’objectiu principal és aprendre a tenir una mirada inclusiva per poder abordar les sexualitats i gèneres dissidents. Des del SAI, la formació es considera primordial, per tal de sembrar la llavor del respecte a l'orientació sexual, la identitat de gènere i a l'expressió de gènere. Per a més informació i inscripcions: [email protected] Sort

Inscrits

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà