CÀPSULA FORMATIVA: COACHING COMERCIAL !!!

dl. 19 març 201815:0019:00
  • Cursos i tallers

4 Hores de formació gratuïta on l'expert, Sr David Jorba ens explicarà com vendre als nostres clients, més i millor, com fer que la venda de bens o serveis, sigui un art i, els negocis o empreses millorin els resultats i la satisfacció dels seus clients.

Horari: de 15 a 19 hores. (es farà una pausa)

Lloc: Telecentre del Pallars Sobirà. Davant del CAP. Camí de la Cabanera, 2. Sort.

Adreçat: a totes les persones que gestionin un negoci / empresa. A professionals de les vendes, a qui tingui la responsabilitat de tractar i gestionar clients. A tothom que tingui interès en aprendre coneixements comercials o millorar i actualitzar-ne els adquirits.

Places limitades: Cal enviar un correu electrònic a: [email protected] indicant nom i cognoms, telèfon de contacte i la inscripció a la càpsula.

Apunta't i actualitza't !!!!

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Telèfon de contacte: 

973620107

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2018-03-19 15:00:00 2018-03-19 19:00:00 Europe/Madrid CÀPSULA FORMATIVA: COACHING COMERCIAL !!! 4 Hores de formació gratuïta on l'expert, Sr David Jorba ens explicarà com vendre als nostres clients, més i millor, com fer que la venda de bens o serveis, sigui un art i, els negocis o empreses millorin els resultats i la satisfacció dels seus clients. Horari: de 15 a 19 hores. (es farà una pausa) Lloc: Telecentre del Pallars Sobirà. Davant del CAP. Camí de la Cabanera, 2. Sort. Adreçat: a totes les persones que gestionin un negoci / empresa. A professionals de les vendes, a qui tingui la responsabilitat de tractar i gestionar clients. A tothom que tingui interès en aprendre coneixements comercials o millorar i actualitzar-ne els adquirits. Places limitades: Cal enviar un correu electrònic a: [email protected] indicant nom i cognoms, telèfon de contacte i la inscripció a la càpsula. Apunta't i actualitza't !!!! Sort

Inscrits

Organitzadors