Vols conèixer com desgravar-te part dels teus beneficis fiscals i enriquir els Pallars?

dj. 26 Novembre 202018:0019:45
  • Jornades i Xerrades

Ets empresari/ària i tens beneficis a final d'any?

El dia 26 de novembre tindrà lloc la “Jornada empresarial per a inversions en audiovisuals”, a les 18h, a la plataforma ZOOM.

La productora Benecé produccions, SL realitzarà la presentació, per tal que pugueu conèixer la proposta i si és del vostre interès, gaudir-ne i poder-vos desgravar una part dels beneficis. Alhora i molt important, aportaia valor afegit a la comarca, aconseguint atreure produccions audiovisuals al nostre territori.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Alt Pirineu

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973 65 32 79

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-11-26 18:00:00 2020-11-26 19:45:00 Europe/Madrid Vols conèixer com desgravar-te part dels teus beneficis fiscals i enriquir els Pallars? Ets empresari/ària i tens beneficis a final d'any? El dia 26 de novembre tindrà lloc la “Jornada empresarial per a inversions en audiovisuals”, a les 18h, a la plataforma ZOOM. La productora Benecé produccions, SL realitzarà la presentació, per tal que pugueu conèixer la proposta i si és del vostre interès, gaudir-ne i poder-vos desgravar una part dels beneficis. Alhora i molt important, aportaia valor afegit a la comarca, aconseguint atreure produccions audiovisuals al nostre territori. Inscripcions: https://forms.gle/uNX2VVHfq5CofYuc8 Alt Pirineu

Organitzadors

imatge de Admin