Visita als espais de la Guerra Civil al Pallars. Pedres d'Auló.

ds. 12 agost 201709:3014:00
  • Patrimoni històric
  • Rutes i sortides

Visita als espais on van tenir lloc els combats més durs de la guerra civil al Pirineu: Les Pedres d’Auló (22-28 de maig de 1938). S’explica l’evolució de la Guerra Civil Espanyola fins l'establiment del front a Catalunya, que resseguia els rius Noguera Pallaresa, Segre i Ebre. S'expliquen les raons de l'establiment de les forces al Pallars, els combats i els principals fets bèl·lics a la comarca.

Visitarem el camp de batalla on s’hi van produir els combats més forts de la guerra civil al Pallars Sobirà. Veurem tant la zona republicana com la franquista. Tot complementat amb documentació del moment dels fets, imatges i objectes.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Roní
Adreça:

Telèfon de contacte: 

636178060

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2017-08-12 09:30:00 2017-08-12 14:00:00 Europe/Madrid Visita als espais de la Guerra Civil al Pallars. Pedres d'Auló. Visita als espais on van tenir lloc els combats més durs de la guerra civil al Pirineu: Les Pedres d’Auló (22-28 de maig de 1938). S’explica l’evolució de la Guerra Civil Espanyola fins l'establiment del front a Catalunya, que resseguia els rius Noguera Pallaresa, Segre i Ebre. S'expliquen les raons de l'establiment de les forces al Pallars, els combats i els principals fets bèl·lics a la comarca. Visitarem el camp de batalla on s’hi van produir els combats més forts de la guerra civil al Pallars Sobirà. Veurem tant la zona republicana com la franquista. Tot complementat amb documentació del moment dels fets, imatges i objectes. Roní

Organitzadors

imatge de Oriol Riart