Un nova oportunitat de formació i feina pels joves

L'Oficina Jove del Pallars Sobirà, l'empresa Montanyanes i la cooperativa Eduxarxa impulsem un projecte per millorar l'ocupabilitat dels joves entre 16 i 29 anys al Pallars Sobirà.

Es tracta d'un projecte d'orientació i formació, amb un curs especialitzat en el sector Turistíc o Agroalimentari amb pràctiques en empreses. Els participants rebran, a més, un incentiu de 150 euros al mes, i tindran la possibilitat d'aconseguir un contracte de 6 mesos (garantim un mínim de 5 contractes).
 
Es tracta d'una formació orientada a millorar competències generals i a definir un full de ruta professional. Els participants hauran d'escollir una especialització formativa que els prepararà per a poder treballar al sector turístic o agroalimentari del Pirineu. Duran a terme pràctiques en empreses del sector, que els permetran adquirir experiència, contactes i una oportunitat per començar una nova feina.
 
Un cop  finalitzat el curs es durà a terme un acompanyament molt acurat i individualitzat amb cadascun dels joves perquè trobin feina. 

Els requisits necessaris per poder-hi participar són:

  • Tenir entre 16 i 29 anys,
  • estar inscrits a Garantia Juvenil, 
  • i estar donat d'alta com a demandants d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

 
El projecte es presentarà els propers dies a:

  • A Sort, el dijous 16 de febrer a les 11h a Casa Xorret
  • A Esterri d'Àneu, el dilluns 20 de febrer a les 17h a l'Ajuntament
  • A Tremp, el dijous 23 de febrer a les 11h a l'Ajuntament
  • A la Pobla de Segur, el dijous 23 de febrer a les 13h a l'Ajuntament

El termini per inscriure's és el 24 de febrer a l'Oficina Jove del Pallars Sobirà o a la pàgina web del projecte http://activat.pallarssobira.cat

Només hi ha 15 places! No perdis aquesta oportunitat!