Material de difusió del servei aSEXora't per a Festes Majors

En aquesta plana podeu descarregar un banner per afegir als cartells de la vostra Festa Major i un altre també per a als webs o xarxes socials.

Comentaris

Un altre servei similar complementari

Projecte CJAS Whatsapp (687 748 640)

Font: http://www.centrejove.org/pdf/dossier_informatiu_Whatsapp.pdf

És un servei d'assessorament en temes de salut sexual i reproductiva per adolescents i joves fins a 30 anys a través del WhatsApp.

El projecte es duu a terme per professionals del CJAS. El CJAS és un projecte de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCiB).

És un servei d'atenció específica per adolescents i joves, de caràcter preventiu i assistencial, que va obrir al públic l’any 1992. Es considera un servei complementari als serveis sanitaris, psicològics i socials de la xarxa pública. La finalitat del servei, basada en els Drets Sexuals i Reproductius i la seva defensa, és atendre i acompanyar els i les joves (i el seu entorn), en el procés de creixement per afavorir la vivència d'una sexualitat positiva i responsable.

El CJAS s'ha anat adaptant als canvis, necessitats i inquietuds del col·lectiu jove. Els diferents programes que s’hi desenvolupen o que es creen de nou, contemplen en els objectius una àmplia mirada al canviant món dels i les adolescents i joves, que permet adequar de manera continuada les activitats que es realitzen (educatives/preventives i assistencials). Per aquest motiu a l’atenció presencial i telefònica, es van afegir posteriorment l’assessorament mitjançant la consulta web i el perfil de facebook. I seguint aquesta línia ara volem encetar una nova experiència professional mitjançant el WhatsApp.

Per saber més del projecte podeu contactar amb: