COMMEMORACIÓ DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2018

dc. 07 març 201812:0013:00
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries
  • Jornades i Xerrades

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà, des dels Serveis Socials, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones  -SIAD Pallars Sobirà- i Servei d'Igualtat us convidem a l'acte institucional en commemoració del Dia Internacional de les Dones que tindrà lloc simultàniament a Sort i Esterri d'Àneu el proper dia 7 de març a les 12 hores.

El programa de l'acte és el següent:

A Sort, a l'oficina comarcal de Turisme:

Presentació de l'acte a càrrec del Sr. Raimon Monterde, alcalde de l'ajuntament de Sort Declaració institucional de 8 de març "Veus que no veus", a càrrec del Sr. Carlos L. Isus, president del CC Pallars Sobirà Lectura de poemes a càrrec dels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Hug Roger III 

A Esterri d'Àneu, a l'Ajuntament:

Presentació de l'acte a càrrec del Sr. Ramon Villuendas, alcalde d'Esterri d'Àneu Declaració institucional de 8 de març "Veus que no veus", a càrrec de la Sra. Anna Panisello, vicepresidenta del CC Pallars Sobirà Lectura de poemes a càrrec dels alumnes de l'Institut Morelló.

L'acte està organitzat pel SIAD del Consell Comarcal amb el suport dels Ajuntaments de Sort i d'Esterri d'Àneu, i
l'Institut Hug Roger III de Sort i l'Institut Morelló d'Esterri d'Àneu. Us adjuntem el cartell de l'acte.

Us informem també que el dia 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona hi ha convocada una Vaga Feminista, per part d'organitzacions socials i el moviment feminista, a la qual donen suport, entre d'altres, els sindicats majoritaris. En aquest sentit, s'han convocat "aturades laborals" de dues hores durant el mateix dia, una al matí i una a la tarda, per denunciar la desigualtat, la precarietat i la violència vers les dones. És per aquest motiu, que aquest any excepcionalment s'ha traslladat l'acte institucional al dimecres dia 7.

Per a més informació en relació a la Vaga Feminista podeu consultar el web https://vagafeminista.cat


Cordialment,


Carlos L. Isus Castellarnau
President
 

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà
Adreça:

Telèfon de contacte: 

973620107
Afegeix al teu calendari 2018-03-07 12:00:00 2018-03-07 13:00:00 Europe/Madrid COMMEMORACIÓ DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2018 El Consell Comarcal del Pallars Sobirà, des dels Serveis Socials, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones  -SIAD Pallars Sobirà- i Servei d'Igualtat us convidem a l'acte institucional en commemoració del Dia Internacional de les Dones que tindrà lloc simultàniament a Sort i Esterri d'Àneu el proper dia 7 de març a les 12 hores. El programa de l'acte és el següent: A Sort, a l'oficina comarcal de Turisme: Presentació de l'acte a càrrec del Sr. Raimon Monterde, alcalde de l'ajuntament de Sort Declaració institucional de 8 de març "Veus que no veus", a càrrec del Sr. Carlos L. Isus, president del CC Pallars Sobirà Lectura de poemes a càrrec dels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Hug Roger III  https://t.co/KNYYsoKNUw— OJ del Pallars Sobirà (@sobirajove) 7 de marzo de 2018 A Esterri d'Àneu, a l'Ajuntament: Presentació de l'acte a càrrec del Sr. Ramon Villuendas, alcalde d'Esterri d'Àneu Declaració institucional de 8 de març "Veus que no veus", a càrrec de la Sra. Anna Panisello, vicepresidenta del CC Pallars Sobirà Lectura de poemes a càrrec dels alumnes de l'Institut Morelló. L'acte està organitzat pel SIAD del Consell Comarcal amb el suport dels Ajuntaments de Sort i d'Esterri d'Àneu, i l'Institut Hug Roger III de Sort i l'Institut Morelló d'Esterri d'Àneu. Us adjuntem el cartell de l'acte. Us informem també que el dia 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona hi ha convocada una Vaga Feminista, per part d'organitzacions socials i el moviment feminista, a la qual donen suport, entre d'altres, els sindicats majoritaris. En aquest sentit, s'han convocat "aturades laborals" de dues hores durant el mateix dia, una al matí i una a la tarda, per denunciar la desigualtat, la precarietat i la violència vers les dones. És per aquest motiu, que aquest any excepcionalment s'ha traslladat l'acte institucional al dimecres dia 7. Per a més informació en relació a la Vaga Feminista podeu consultar el web https://vagafeminista.cat Cordialment, Carlos L. Isus Castellarnau President   Pallars Sobirà

Inscrits

Organitzadors