Càpsula 3 Arrela't: Com tenir un impacte real al nostre entorn? (online)

dl. 31 maig 202117:00
a
dj. 03 juny 202119:00
 • Cursos i tallers

Càpsules formatives Arrela't Alt Pirineu i Aran per activar projectes!

En aquesta 1a edició s'ofereixen 5 càpsules online dividides en 2 sessions de 2h cadascuna (continguts + assessorament grupal) en els àmbits de: la gestió d’equips, anàlisi de viabilitat, fiscalitat i gestió econòmica, comunicació i màrqueting, estratègies d'impacte social.

Inscriu-te a les càpsules que t'interessin. Places limitades!

 • 3) Com tenir un impacte real al nostre entorn?
  Exemples pràctics per aprendre com mesurar l'impacte social del nostre projecte. Quins valors promovem? Com traduir-los en objectius assolibles? com definir indicadors útils per valorar-ne l'assoliment sense fer-nos trampes al solitari ni morir en l'intent?
  QUI:  Mariona López - [Waitala]
  QUAN: El 31 de maig  i el 3 de juny de 17 a 19h (online)

 

 • 4) Com captivar el meu públic? Estratègies de comunicació efectives
  Identificar què necessitem comunicar, a qui i per a què. Conèxier estratègies, exemples i eines de comunicació per captivar el públic objectiu per un fi concret i com mantenir i madurar aquesta relació amb el temps per guanyar confiança i  "rellevància".
  QUI: Mònica Wela
  QUAN: El 7 i 9 de juny de 17 a 19h (online)

 

 • 5) Entendre i abordar els conflictes de forma positiva
  Entendre el Cicle bàsic de resolució de conflictes i conèixer eines per abordar-lo ens permetrar deixar de perdre temps i energies amb conflictes mal resolts i poder encarar-los com una eina útil per millorar processos, actituds i maneres d’organitzar-nos i funcionar.
  QUI: Assoc. La Lluerna      
  QUAN: El 19 i 20 de juny de 10h a 12h (online)

Inscripcions:

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

 • Alt Pirineu

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

638723950

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-05-31 17:00:00 2021-06-03 19:00:00 Europe/Madrid Càpsula 3 Arrela't: Com tenir un impacte real al nostre entorn? (online) Càpsules formatives Arrela't Alt Pirineu i Aran per activar projectes! En aquesta 1a edició s'ofereixen 5 càpsules online dividides en 2 sessions de 2h cadascuna (continguts + assessorament grupal) en els àmbits de: la gestió d’equips, anàlisi de viabilitat, fiscalitat i gestió econòmica, comunicació i màrqueting, estratègies d'impacte social. Inscriu-te a les càpsules que t'interessin. Places limitades! 3) Com tenir un impacte real al nostre entorn? Exemples pràctics per aprendre com mesurar l'impacte social del nostre projecte. Quins valors promovem? Com traduir-los en objectius assolibles? com definir indicadors útils per valorar-ne l'assoliment sense fer-nos trampes al solitari ni morir en l'intent? QUI:  Mariona López - [Waitala] QUAN: El 31 de maig  i el 3 de juny de 17 a 19h (online)   4) Com captivar el meu públic? Estratègies de comunicació efectives Identificar què necessitem comunicar, a qui i per a què. Conèxier estratègies, exemples i eines de comunicació per captivar el públic objectiu per un fi concret i com mantenir i madurar aquesta relació amb el temps per guanyar confiança i  "rellevància". QUI: Mònica Wela QUAN: El 7 i 9 de juny de 17 a 19h (online)   5) Entendre i abordar els conflictes de forma positiva Entendre el Cicle bàsic de resolució de conflictes i conèixer eines per abordar-lo ens permetrar deixar de perdre temps i energies amb conflictes mal resolts i poder encarar-los com una eina útil per millorar processos, actituds i maneres d’organitzar-nos i funcionar. QUI: Assoc. La Lluerna       QUAN: El 19 i 20 de juny de 10h a 12h (online) Inscripcions: S'està carregant… Alt Pirineu

Inscrits

imatge de Admin

Organitzadors

imatge de Admin