Càpsula 2 Arrela't: Quina forma jurídica encaixa millor amb el teu projecte? (online)

dl. 24 maig 202117:00
a
dj. 27 maig 202119:00
 • Cursos i tallers

Càpsules formatives Arrela't Alt Pirineu i Aran per activar projectes!

En aquesta 1a edició s'ofereixen 5 càpsules online dividides en 2 sessions de 2h cadascuna (continguts + assessorament grupal) en els àmbits de: la gestió d’equips, anàlisi de viabilitat, fiscalitat i gestió econòmica, comunicació i màrqueting, estratègies d'impacte social.

Inscriu-te a les càpsules que t'interessin. Places limitades!

 • 2) Quina forma jurídica encaixa millor amb el teu projecte?
  Coneix els condicionants i avantatges entre microempresa, autònom, SCP, cooperatives, associació, fundació i quines obligacions comporten (tributs, tràmits, règim laboral) i coneix els ajuts i recursos bàsics principals en cada cas.
  QUI: Martí Humet - [Entremons]
  QUAN: El 24 i 27 de maig de 17 a 19h (online)

 

 • 3) Com tenir un impacte real al nostre entorn?
  Exemples pràctics per aprendre com mesurar l'impacte social del nostre projecte. Quins valors promovem? Com traduir-los en objectius assolibles? com definir indicadors útils per valorar-ne l'assoliment sense fer-nos trampes al solitari ni morir en l'intent?
  QUI:  Mariona López - [Waitala]
  QUAN: El 31 de maig  i el 3 de juny de 17 a 19h (online)

 

 • 4) Com captivar el meu públic? Estratègies de comunicació efectives
  Identificar què necessitem comunicar, a qui i per a què. Conèxier estratègies, exemples i eines de comunicació per captivar el públic objectiu per un fi concret i com mantenir i madurar aquesta relació amb el temps per guanyar confiança i  "rellevància".
  QUI: Mònica Wela
  QUAN: El 7 i 9 de juny de 17 a 19h (online)

 

 • 5) Entendre i abordar els conflictes de forma positiva
  Entendre el Cicle bàsic de resolució de conflictes i conèixer eines per abordar-lo ens permetrar deixar de perdre temps i energies amb conflictes mal resolts i poder encarar-los com una eina útil per millorar processos, actituds i maneres d’organitzar-nos i funcionar.
  QUI: Assoc. La Lluerna      
  QUAN: El 19 i 20 de juny de 10h a 12h (online)

Inscripcions:

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

 • Alt Pirineu

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

638723950

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-05-24 17:00:00 2021-05-27 19:00:00 Europe/Madrid Càpsula 2 Arrela't: Quina forma jurídica encaixa millor amb el teu projecte? (online) Càpsules formatives Arrela't Alt Pirineu i Aran per activar projectes! En aquesta 1a edició s'ofereixen 5 càpsules online dividides en 2 sessions de 2h cadascuna (continguts + assessorament grupal) en els àmbits de: la gestió d’equips, anàlisi de viabilitat, fiscalitat i gestió econòmica, comunicació i màrqueting, estratègies d'impacte social. Inscriu-te a les càpsules que t'interessin. Places limitades! 2) Quina forma jurídica encaixa millor amb el teu projecte? Coneix els condicionants i avantatges entre microempresa, autònom, SCP, cooperatives, associació, fundació i quines obligacions comporten (tributs, tràmits, règim laboral) i coneix els ajuts i recursos bàsics principals en cada cas. QUI: Martí Humet - [Entremons] QUAN: El 24 i 27 de maig de 17 a 19h (online)   3) Com tenir un impacte real al nostre entorn? Exemples pràctics per aprendre com mesurar l'impacte social del nostre projecte. Quins valors promovem? Com traduir-los en objectius assolibles? com definir indicadors útils per valorar-ne l'assoliment sense fer-nos trampes al solitari ni morir en l'intent? QUI:  Mariona López - [Waitala] QUAN: El 31 de maig  i el 3 de juny de 17 a 19h (online)   4) Com captivar el meu públic? Estratègies de comunicació efectives Identificar què necessitem comunicar, a qui i per a què. Conèxier estratègies, exemples i eines de comunicació per captivar el públic objectiu per un fi concret i com mantenir i madurar aquesta relació amb el temps per guanyar confiança i  "rellevància". QUI: Mònica Wela QUAN: El 7 i 9 de juny de 17 a 19h (online)   5) Entendre i abordar els conflictes de forma positiva Entendre el Cicle bàsic de resolució de conflictes i conèixer eines per abordar-lo ens permetrar deixar de perdre temps i energies amb conflictes mal resolts i poder encarar-los com una eina útil per millorar processos, actituds i maneres d’organitzar-nos i funcionar. QUI: Assoc. La Lluerna       QUAN: El 19 i 20 de juny de 10h a 12h (online) Inscripcions: S'està carregant… Alt Pirineu

Inscrits

imatge de Admin

Organitzadors

imatge de Admin