Camp Jove d'Art i Natura al Pallars Sobirà

ds. 17 juliol 2021
a
dg. 25 juliol 2021
  • Activitat de natura
  • Activitat Jove

Si tens entre 12 i 16 anys, aquest estiu et convidem a participar del 1r Camp Jove d'Art i Natura al PallarsSobirà impulsat per l' Associació Lera en col·laboració amb l'Oficina Jove del Pallars Sobirà, l'Ajuntament de Sort, Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l'Ajuntament de Farrera.

Serà la setmana del 17 al 25 de juliol a la Coma de Burg. 7 dies intensos per viure amb els 5 sentits les propostes creatives de la mà d'artistes professionals del Pallars Sobirà convivint amb altres joves enmig del paisatge incomparable de la Coma de Burg (municipi de Farrera).

Termini inscripcions: 25 de juny.

Trobareu tota la informació i formulari de pre-inscripcions a http://camp.sobirajove.cat

No et quedis sense plaça en aquesta 1a edició!!

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Burg

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

638 72 39 50

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-07-17 00:00:00 2021-07-25 00:00:00 Europe/Madrid Camp Jove d'Art i Natura al Pallars Sobirà Si tens entre 12 i 16 anys, aquest estiu et convidem a participar del 1r Camp Jove d'Art i Natura al PallarsSobirà impulsat per l' Associació Lera en col·laboració amb l'Oficina Jove del Pallars Sobirà, l'Ajuntament de Sort, Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l'Ajuntament de Farrera. Serà la setmana del 17 al 25 de juliol a la Coma de Burg. 7 dies intensos per viure amb els 5 sentits les propostes creatives de la mà d'artistes professionals del Pallars Sobirà convivint amb altres joves enmig del paisatge incomparable de la Coma de Burg (municipi de Farrera). Termini inscripcions: 25 de juny. Trobareu tota la informació i formulari de pre-inscripcions a http://camp.sobirajove.cat No et quedis sense plaça en aquesta 1a edició!! Burg

Organitzadors

imatge de OficinaJove Pallars Sobirà