La Brama del Cérvol: Reserva Nacional de Caça Alt Pallars i Reserva de Boumort.

ds. 18 setembre 202106:30
a
dg. 17 octubre 202117:30
  • Activitat de natura

RECOMANACIONS PER A UNA BONA BRAMA:

Per a gaudir de la brama de forma respectuosa i eficaç, us recomanem un conjunt de consells a tenir en compte:
Aneu sempre amb el màxim silenci i no interferiu mai en l’activitat dels animals.
Porteu roba d’abric, calçat adequat i binocles i/o telescopi terrestre.
Tindreu més èxit a primera i última hora del dia.
Circuleu per pistes principals d’accés públic i respecteu les regulacions i la senyalètica que trobareu a l’inici d’aquestes.
Recordeu que és prohibit molestar els animals i apropar-se sense l’autorització administrativa pertinent.
La caça del cérvol en brama és permesa en determinats sectors per tal de millorar la seva gestió, amb la corresponent autorització administrativa.
Comporteu-vos amb civisme i deixeu l’entorn net i en bones condicions.
-

Es recomana contractar el servei d’un guia acreditat per tal de tenir una experiència personalitzada i molt més satisfactòria.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà
Adreça:
Afegeix al teu calendari 2021-09-18 06:30:00 2021-10-17 17:30:00 Europe/Madrid La Brama del Cérvol: Reserva Nacional de Caça Alt Pallars i Reserva de Boumort. RECOMANACIONS PER A UNA BONA BRAMA: Per a gaudir de la brama de forma respectuosa i eficaç, us recomanem un conjunt de consells a tenir en compte: Aneu sempre amb el màxim silenci i no interferiu mai en l’activitat dels animals. Porteu roba d’abric, calçat adequat i binocles i/o telescopi terrestre. Tindreu més èxit a primera i última hora del dia. Circuleu per pistes principals d’accés públic i respecteu les regulacions i la senyalètica que trobareu a l’inici d’aquestes. Recordeu que és prohibit molestar els animals i apropar-se sense l’autorització administrativa pertinent. La caça del cérvol en brama és permesa en determinats sectors per tal de millorar la seva gestió, amb la corresponent autorització administrativa. Comporteu-vos amb civisme i deixeu l’entorn net i en bones condicions. - Es recomana contractar el servei d’un guia acreditat per tal de tenir una experiència personalitzada i molt més satisfactòria. Pallars Sobirà

Inscrits

imatge de Turisme Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà