Curs principis bàsics de carnisseria 20h

dl. 14 juny 202115:00
a
dc. 30 juny 202120:00
  • Cursos i tallers

Curs presencial bàsics de carnisseria
- Durada del curs: 20h

Des de l’escola agrària del Pallars organitzen un curs presencial de principis bàsics de carnisseria.
Molt interessant per a persones que es vulguin iniciar al món de la carnisseria per compte propi o treballant per compte aliena, o bé per a persones que ja hi siguin i vulgui refrescar i adquirir nous coneixements.

Dia 14 de juny: Benestar animal en el transport i l'escorxador. Prevenció de riscos laborals.
Dia 16 de juny: Tcnologia de la carn, transformació de múscul a carn. El porc.
Dia 22 de juny: Informació facilitada al consumidor i traçabilitat dels productes càrnics. El corder i la vedella.
Dia 30 de juny: Manipulació dels aliments. Higiene i seguretat alimentària. La vedella i el pollastre

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • La Pobla de Segur

Telèfon de contacte: 

973650179

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-06-14 15:00:00 2021-06-30 20:00:00 Europe/Madrid Curs principis bàsics de carnisseria 20h Curs presencial bàsics de carnisseria - Durada del curs: 20h Des de l’escola agrària del Pallars organitzen un curs presencial de principis bàsics de carnisseria. Molt interessant per a persones que es vulguin iniciar al món de la carnisseria per compte propi o treballant per compte aliena, o bé per a persones que ja hi siguin i vulgui refrescar i adquirir nous coneixements. Dia 14 de juny: Benestar animal en el transport i l'escorxador. Prevenció de riscos laborals. Dia 16 de juny: Tcnologia de la carn, transformació de múscul a carn. El porc. Dia 22 de juny: Informació facilitada al consumidor i traçabilitat dels productes càrnics. El corder i la vedella. Dia 30 de juny: Manipulació dels aliments. Higiene i seguretat alimentària. La vedella i el pollastre La Pobla de Segur

Inscrits

imatge de Turisme Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà