Agenda (0)

No hi ha propers esdeveniments previstos

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Ioga a casa és un projecte creat per fer arribar la filosofia del ioga arreu, utilitzant el català com a llengua de transmissió. L’objectiu principal és oferir els beneficis de la pràctica del ioga a tothom, sigui quina sigui la seva situació vital.

+ Info

Descripció

Ioga a casa és un projecte creat per fer arribar la filosofia del ioga arreu, utilitzant el català com a llengua de transmissió. L’objectiu principal és oferir els beneficis de la pràctica del ioga a tothom, sigui quina sigui la seva situació vital. La formació on-line dona l’opció d’adaptar-se a la disponibilitat horària i a les necessitats úniques i particulars de cada persona.

La metodologia de Ioga a casa està especialment pensada per a persones que tenen dificultats per assistir a classes de ioga presencials ―ja sigui per la distància respecte el centre d’ensenyament, per l’horari o per altres motius personals―, amb poc temps lliure i una càrrega elevada de responsabilitats laborals, familiars i personals, però que, tot i així, desitgen crear un espai de creixement personal on promoure el benestar físic i mental.

Estem en constant creixement, augmentem els continguts contínuament, aportant nous coneixements als alumnes i procurant sempre la màxima qualitat i professionalitat a través d’explicacions tècniques i concretes.

Membres del grup (2)

imatge de Núria Pinyes Font
imatge de Admin