Elaboració de plats i tast amb varietats antigues de fruita del Pallars Sobirà

dj. 17 Novembre 201616:3020:00
  • Jornades i Xerrades

Ja fa anys que el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, amb la col·laboració del Parc Natural de l'Alt Pirineu, ha dut a terme prospeccions de varietats antigues de fruita de la comarca. Actualment aquestes varietats s'estan conservant al viver de salvaguarda del Consell Comarcal.

Aquestes jornades volen donar a conèixer el potencial d'algunes d'aquestes varietats en l'àmbit culinari. 

Les jornades van adreçades a restauradors i públic en general, que puguin revaloritzar aquests productes locals com una marca de territori.

Detalls de l'event

Afegeix al teu calendari 2016-11-17 16:30:00 2016-11-17 20:00:00 Europe/Madrid Elaboració de plats i tast amb varietats antigues de fruita del Pallars Sobirà Ja fa anys que el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, amb la col·laboració del Parc Natural de l'Alt Pirineu, ha dut a terme prospeccions de varietats antigues de fruita de la comarca. Actualment aquestes varietats s'estan conservant al viver de salvaguarda del Consell Comarcal. Aquestes jornades volen donar a conèixer el potencial d'algunes d'aquestes varietats en l'àmbit culinari.  Les jornades van adreçades a restauradors i públic en general, que puguin revaloritzar aquests productes locals com una marca de territori. Sort

Organitzadors