Noves millores al portal Femsobira.cat / Fempirineu.cat

Aquesta setmana estrenem algunes millores al portal (encara tenim previst fer-ne de noves en els propers dies!) per fer més fàcil i eficient el seu maneig.

Millora 1: Accés ràpid al directori de grups

Hem habilitat dos camps de cerca al bloc "Directori" de la portada per accedir o trobar més ràpidament el grup que busquem!

Podeu cercar-lo per nom (p.e. "Jove" per trobar "Oficina Jove" )

o per tema (fent més fàcil trobar p.e. "Restaurant", etc).

En aquest últim cas heu de tenir present que permet buscar per qualsevol etiqueta associada a un contingut (no només grups) i per tant no totes les etiquetes estan associades a un grup. Intentarem afinar més endavant aquest comportament, perquè només apareguin etiquetes de grups.

Millora 2: Ara podem filtrar els esdeveniments per grup (agenda)

Això és una gran millora que permet i permetrà moltes coses! Entre elles que poguem consultar els esdeveniments passats (cosa que fins ara no podiem fer):

També permet exportar els esdeveniments de qualsevol grup en diversos formats (excel, text, RSS, XML...):

Arrel d'això i de la última millora que hem fet, ara ja podeu sincronitzar els esdeveniments que pengeu als vostres grups de FemSobira.cat de forma automàtica amb el vostre propi web o blog extern

Aquesta última millora representa un salt qualitatiu en l'eficiència en la gestió de continguts, reduïnt la feina i amplificant la difusió dels continguts. Doncs només cal que publiqueu els esdeveniments del vostre "grup" al portal Fempirineu.cat / Femsobira.cat perquè es mostrin automàticament al vostre web propi. Consulteu si us cal l'ajuda per aprendre com fer-ho! És molt senzill!

Registra't i/o entra al portal en 3 segons! amb els teus perfils socials

Anteriorment ens vam deixar d'explicar-vos alguna altra millora que havíem incorporat com ara el registre i accés automàtic amb el vostre usuari de Facebook, Gmail, Yahoo, Twitter o LinkedIN! Així fa menys mandra registrar-se! i tampoc cal recordar cap altre contrassenya nova!

Per a nous usuaris, només cal clicar o anar a l'apartat "Entra" i clicar la icona de qualsevol dels serveis disponibles amb els què us voleu identificar (Google, Facebook, Twitter, LinkedIN, Yahoo), completar un parell de dades i ja està! Ja podeu entrar sempre més amb el vostre compte preferit!

Per a usuaris existents, podeu associar el compte d'usuari que ja heu creat amb algún d'aquests serveis externs (Facebook, Gmail, Yahoo, Twitter o LinkedIN) i així fer servir l'accés automàtic igualment. Els passos que cal seguir són aquests:

  1. Anar al vostre perfil d'usuari, clicant sobre el vostre nom d'usuari:

  2. Clicar la opció "Comptes vinculats":

  3. I clicar l'enllaç "Afegeix un compte vinculat", escollir un servei i identificar-se!

Comentaris

5 trucs del portal FemPirineu.cat!

Us presentem 5 trucs bàsics del portal FemPirineu.cat que us pot interessar conèixer...