• Associació o grup

Club Social Pallars

Grup moderat
Uneix-te al grup

Agenda (0)

No hi ha propers esdeveniments previstos

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

L'objectiu de l'Associació Salut Mental Pallars és promoure i vetllar pels drets socials i civils i  la millora de la qualitat de vida de les persones amb malalties mentals i els seus familiars. L'associació ha nascut arran de la necessitat de famílies amb aquest problema.

+ Info

Descripció

L'objectiu de l'Associació Salut Mental Pallars és promoure i vetllar pels drets socials i civils i  la millora de la qualitat de vida de les persones amb malalties mentals i els seus familiars. L'associació ha nascut arran de la necessitat de famílies amb aquest problema. Aquesta entitat, d'abast comarcal, vol promoure la salut mental de la població general i treballar per esborrar l'estigma que envolta la malaltia mental. Aquesta entitat està formada per persones que pateixen trastorns mentals, familiars i persones sensibles als problemes de salut mental.

Una de les primeres iniciatives ha estat la creació d'un CLUB SOCIAL. Aquest és un servei social especialitzat que pretén facilitar la participació de les persones amb trastorn mental a la comunitat mitjançant activitats culturals, esportives i de lleure en general.

Membres del grup (4)

imatge de Marta
imatge de Club Social Pallars
imatge de Admin