• Associació o grup

Vols compartir continguts i/o projectes de l'àmbit educatiu interessants?

En aquest espai podem posar en comú continguts i projectes de l'àmbit educatiu que haguem trobat interessants intentant escollir allò que pugui ser més interessant també per a la resta de pares, mares i educadors...

Respostes

Alguns vídeos i documentals interessants per a reflexionar sobre pràctiques educatives

Enseñame pero bonito (www.enseñameperobonito.es) 50'

Enséñame pero bonito, es un documental que muestra diferentes experiencias educativas alternativas al modelo tradicional de aprendizaje. Pretende visibilizar y abrir un debate sobre los principales métodos de enseñanza actuales en nuestro país. Es nuestra aportación para trabajar por una renovación pedagógica y un futuro mejor.

Five Days to dance ('77): http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/239-five_days_to_dance.... està disponible gratuïtament a la xarxa el podeu veure però per uns 3€ a filmin: https://www.filmin.es/pelicula/five-days-to-dance

Una parella de ballarins apareix un matí a l'aula d'un institut. És dilluns, i anuncien a un grup d'adolescents que tenen cinc dies per pujar a un escenari i ballar. Una setmana per canviar les coses; un petit termini, però un gran repte: moure  les persones quan el món ens paralitza.


Entre maestros (1h 26'): http://www.lacajadepandora.eu

11 alumnos, 1 profesor, 12 días de clase. Un documental producido por ALEA sobre una experiencia educativa innovadora. Un encuentro entre la vida y la educación a través del autoconocimiento en clase. Experiencia basada en la mirada "educar empoderando" 


0 point
amunt
avall

Projecte Famílies amb veu

Logo Famílies amb veu

http://www.familiesambveu.cat/familiesenxarxa

Famílies amb veu és un projecte al servei de les famílies per potenciar la seva veu al sistema educatiu.

Els objectius del projecte són:

  • Incrementar el coneixement, el reconeixement i la legitimitat de la implicació de molts pares i mares a l’escola i al sistema educatiu en general.
  • Obrir espais de diàleg i de trobada entre els sectors de famílies que treballen per millorar l’escola.
  • Generar aliances i consensuar propostes comunes.
  • Millorar la qualitat democràtica de l’educació.
0 point
amunt
avall