Presentació del llibre "Nocturn aranès"

ds. 26 juny 202119:0021:00
  • Literatura

L'Ajuntament de Sort i l'Editorial Trípode us convidem a la presentació de la novel·la Nocturn aranès, de l'escriptora Imma Pericas, que tindrà lloc aquest dissabte, 26 de juny, a les 7 de la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sort.

Presenta, a més de l'autora, l'escriptora Pilar Carceller; obrirà l'acte Pere Bàscones, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sort.

Nocturn aranès, novel·la ambientada en part en el Camí de la Llibertat, ens ofereix un autèntic testimoni d'una època crua en llocs tancats de muntanya, en especial per a les dones, i ho fa amb una prosa àgil, sòbria, a voltes pòetica, amb una elegància que ens captivarà.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Telèfon de contacte: 

973620010

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-06-26 19:00:00 2021-06-26 21:00:00 Europe/Madrid Presentació del llibre "Nocturn aranès" L'Ajuntament de Sort i l'Editorial Trípode us convidem a la presentació de la novel·la Nocturn aranès, de l'escriptora Imma Pericas, que tindrà lloc aquest dissabte, 26 de juny, a les 7 de la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sort. Presenta, a més de l'autora, l'escriptora Pilar Carceller; obrirà l'acte Pere Bàscones, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sort. Nocturn aranès, novel·la ambientada en part en el Camí de la Llibertat, ens ofereix un autèntic testimoni d'una època crua en llocs tancats de muntanya, en especial per a les dones, i ho fa amb una prosa àgil, sòbria, a voltes pòetica, amb una elegància que ens captivarà. Sort

Inscrits

imatge de Ajuntament de Sort

Organitzadors

imatge de Ajuntament de Sort